Haz

Semra AKSAKAL, Özlem DURGUN ve Muazzez KALAYCI öğretmenlerimiz öncülüğünde, okulumuz öğrencilerinin yapmış oldukları seramik, görsel sanatlar ve teknoloji tasarım dersi çalışmalardan oluşan yıl sonu sergisi hazırlandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın M. Nuri DEDE ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimizin açılışını yaptığı sergi büyük beğeni topladı.

Haz

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine çeşitli sportif faaliyetler tanıtıldı.

May

Okulumuz öğrencilerinden Zeynep KONCA,Nisa KALKAN ve İclal ÇETİN'in hazırladığı karakalem sergisine Sapanca Belediye Başkanı Sayın Özcan ÖZEN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın M. Nuri DEDE, İlçe Millli Eğitim Şube Müdürleri, Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Sayın Mustafa GÖNAN ve Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenleri teşrif ederek serginin açılışını yaptılar. Emeği geçen öğrencilerimizi ve çalışmalarını hazırlamalarında rehberlik eden öğretmenleri Semra AKSAKAL'ı tebrik ederiz.

May

Bugüne kadar 140 tane çocuk hikayeleri yazan eğitimci ve yazar Birsen Ekim ÖZEN okulumuza teşrif ederek öğrencilerimizle buluştu. Öğrencilerimizle söyleşi yapan yazarımız çok sevilen kitaplarını onlar için imzaladı.

May

Okulumuzda 5. 6. ve 7. sınıf öğrencileri için Eskişehir gezisi düzenlendi. Yoğun katılım sağlanan geziden öğrencilerimiz mutlu anılar biriktirerek döndüler.

May

Her yıl tüm dünyada 9 Mayıs günü eTwinning Günü olarak kutlanmaktadır. Bu kapsamda okulumuzda öğretmenlerimiz rehberliğinde öğrencilerimiz çeşitli etkinliklerle 9 Mayıs eTwinning Günü'nü kutlayarak renkli görüntüler oluşturdular.

May

İlçemizde düzenlenen Yıldız kızlar voleybol turnuvasında okulumuz öğrencileri 1. olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ederiz.

May

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine  liseleri tanıtım amaçlı gezi düzenlenmiştir. Bu kapsamda öğrencilerimiz Galatasaray Lisesine götürülmüştür.

May

Okulumuz 5.sınıf öğrencileri Fen Bilimleri dersi nesli tükenmekte olan canlılar konusu kapsamında İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri fakültesi Kurtköy yerleşkesine gezi düzenlemiştir. Yerleşkede öğrencilerimizi karşılayan okul müdürü Onur Durak ve öğretim görevlileri fakültede yapılan faaliyetler ve nesli tükenmekte olan canlılardan mersin balığı ile ilgili bilgi verdi.

Mrt

İlçemizde düzenlenen zeka oyunları turnuvasında; ilkokul öğrencilerimizden Ömer Kayra DEMİR pentago oyununda ilçe 2., Kemal A. ÇAKMAK Qbitz oyununda ilçe 2., ortaokul öğrencilerimizden ise Alparslan TUĞRA kulami oyununda ilçe 1., Miraç ÖZTÜRK reversi oyununda ilçe 2., Ediz YÜZÜCÜ küre oyununda ilçe 1. ve Sarenur AKDOĞAN mangala oyununda ilçe 3. olmuştur. Öğrencilerimizi ve emeği geçen Musa DEMİR öğretmenimizi tebrik ederiz.

Mrt

INSAFE ağı tarafından her yılın Şubat ayında organize edilen Güvenli İnternet Günü (GİG) 2004 yılından bu yana dünyada yaklaşık 150 ülkede kutlanmaktadır.

Ülkemizde de, 2010 yılından itibaren Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu koordinesinde düzenlenmekte olan Güvenli İnternet Günü etkinlikleri bu yıl tüm dünya ile birlikte 8 Şubat 22 tarihinde kutladık.

Bu kapsamda okulumuz 5/A sınıfı öğrencileriyle birlikte pano hazırladık.