Ara

Sakarya valisi Sayın Yaşar Karadeniz, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ebubekir Sıddık Savaşçı ve öğretmenler, PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın hayatını beyaz perdeye taşıyan "Aybüke: Öğretmen Oldum Ben" filmini izledi. Okulumuz öğretmenlerinden Esra VURAL, Abdülkadir AKDOĞAN ve Umut DEMİR katılım sağladı.

Ara

Sakarya Valiliği Himayesinde, Sakaryamem tarafından yürütülen "sporsakarya projesi nehrin çocukları takımıyla kenetleniyor" etkinliği kapsamında okulumuz öğrencileri Sakaryaspor’u desteklemek için tribündeydi.

Ara

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri olarak, mahalle sakinlerimizden 1994 yılında Hakkari Şemdinli'de şehit olan Şahabettin ARSLAN'ın ailesini ziyaret ettik.

Ara

Okulumuzda Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında Alimet Sema ÖZEN'in katılımıyla doğa,bilim nanobilim konulu söyleşi gerçekleşti.

Kas

Okulumuzda, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümü anma törenini gerçekleştirdik.

Kas

Cumhuriyetin 100. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Sapanca Matematik Festivali"ne okulumuz  4C sınıfı katıldı.

Kas

Okulumuzda her yıl olduğu gibi bu yıl da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Okulumuz 8. Sınıf öğrencileri Rehber ogretmenimiz Çiğdem Özkan ve Matematik öğretmenimiz Abdulkadir Akdoğan eşliğinde Kocaeli Fen Lisesi ve Şehit Özcan Kan Fen Lisesini ziyaret ettiler.

Ekm

Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türkiye Yazarlar Birliği Sakarya İl Başkanlığının öncülüğünde, okulumuz öğrencileri Sakaryalı kadın yazarlar ile buluştu.

Ekm

Bugün büyükşehir belediyesinin Hacivat ve Karagöz ekibi okulumuzdaydi.. Ogrenciler severek izlediler...

Ekm

Kod haftası 2023 yılı teması " Cumhuriyetimizin 100. Yılı " olarak belirlenmiştir. 7-22 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen kodlama haftası etkinliklerine okulumuz 5. ve 6. sınıf öğrencileri olarak  kodlabuyu web sitesi üzerinden blok tabanlı kodlama etkinliklerine katılarak dahil olduk.

Ekm

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nun onayı ile 1989 yılından itibaren 13 Ekim, ''Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü'' olarak belirlenmiştir. Okulumuz olarak belirtilen tarihte “Afete Hazırlık” konusunda farkındalıkların artmasını sağlamak amacıyla deprem tatbikatı düzenlenmiştir.

Ekm

Okulumuzda Uzman Diyetisyen Cansu KÖKSAL'ın katılımıyla "ilköğretim çocuklarında sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü" konulu veli ve öğrenci semineri düzenlenmiştir.

Eyl

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında okulumuz veli ve öğretmenlerine narkotik şube polis memurları tarafından eğitim verilmiştir.

Haz

Okulumuz öğrencileri tarafından yıl sonu etkinliği olarak yeşilçam film müzikleri hazırlandı. Öğrencilerimiz gösteriyi keyifle izlediler.