Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen resim yarışmasında, ortaokul kategorisinde öğrencimiz Ayşe Zeynep DURGUN(7/A) 1. olurken, ilkokul kategorisinde Zeynep DEMİRCİ(3/B) 2. olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, her yıl olduğu gibi yine birbirinden güzel gösterilerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi, geçmişi şan ve şerefle dolu yüce milletimizin bütün zorlukların üstesinden gelerek yeniden şahlandığı, tüm dünyaya "Çanakkale Geçilmez!" dedirttiği unutulmaz zaferdir. Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale'de destan yazan kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

ilçemizde, Sapanca Anadolu Lisesi ve Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Bölümünün işbirliği ile düzenlediği Dünya Matematik ve Pi Günü kutlama etkinliklerine, okulumuz öğrencileriyle birlikte katıldık.

Mrt

Ramazan ile birlikte öğrencilerimizde bilgi ve kültür zenginliği sağlamak  amacıyla başlatılan etkinlik yoğun ilgi gördü.

Her gün Sunay Akın tarafindan anlatılan hikayeleri dinleyen öğrencilerimiz, günün sorusuna yazdıkları cevaplarla Oyuncak Müzesine gitmeye hak kazanacak. Her gün yenilenen mahya yazıları ve sorularla Ramazan'ın birlik ve beraberliğini, kültür ve bilgi zenginliğini vurgulamak amacıyla düzenlenen etkinlik ramazan boyunca okulumuzda ramazan coşkusu yaşatmaya devam edecek.

Mrt

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz futbol takımı düzenlenen turnuvalarda il 2. oldu. Öğrencilerimiz Sakaryayı 1. grup bölge şampiyonasında temsil edecekler. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Ulusal bağımsızlığımızın simgesi olan İstiklal Marşımızı; TBMM tarafından milli marş olarak kabul edilişinin 103. yıl dönümünde, okulumuzda hazırlanan programla andık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri Toyota Boshoku tesisinde gerçekleşen interaktif tur ile, tesisin üretim sürecini ve teknolojik yeniliklerini yerinde gözlemledi. Araç içi tasarım, otomotiv teknolojileri ve sürdürülübilirlik konularında detaylı bilgi sahibi oldular.

Mrt

Okulumuzda değerli devlet sanatçısı Barış Manço'yu eserleriyle andık.

Ock

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri için; Rehber Öğretmenimiz Çiğdem Özkan, Türkçe Öğretmenimiz Terciye Sezgin ve Matematik Öğretmenimiz Abdülkadir Akdoğan eşliğinde İstanbul Erkek Lisesi ve Kabataş Erkek Lisesine gezi düzenlendi.  Nazmiye Ömer Sözer Ortaokulu olarak öğrencilerimizin hedeflerine ulaşma gayretlerinde her daim yanlarında ve destekçileriyiz.

Ara

Sakarya Valiliği himayesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde ve Sakarya Orman Bölge Müdürlüğünün desteğiyle; İsrail'in saldırılarında Gazze'de yaşamını yitiren çocukların anısına fidan dikildi. Okulumuz öğrencileri de #HerFidanBirCan diyerek etkinliğe katıldı ve fidanlarını dikti.

Ara

Sakarya valisi Sayın Yaşar Karadeniz, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ebubekir Sıddık Savaşçı ve öğretmenler, PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın hayatını beyaz perdeye taşıyan "Aybüke: Öğretmen Oldum Ben" filmini izledi. Okulumuz öğretmenlerinden Esra VURAL, Abdülkadir AKDOĞAN ve Umut DEMİR katılım sağladı.