Nazmiye - Ömer Sözer Ortaokulu

Adres
GÖL MAH. HAFIZ SEFER CAD. NAZMİYE ÖMER SÖZER ILK VE ORTAOKULU BLOK NO: 12 SAPANCA / SAKARYA
Vizyon
Araştıran,okuyan,okutan,öğrenen,öğrendiklerini paylaşan,demokratik yeniliklere açık,devletin sosyal,hukuk,laik sistemine ve yapıya bağlı,sürekli gelişmeyi hedefleyen eşdeğer kuruluşlar arasında seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Öğrenmeyi öğreten,gücünü çalışanlarından ve çevresinden alan kendisini sürekli yenileyen,geliştiren azimli ve kararlı bir şekilde çalışarak toplum gözünde yerini almak. Yasaların kurumuza verdiği görev sorumlulukları çerçevesinde birlikte çalışma süreçlerini planlayan,uygulayan,değerlendiren,sürekli değerlendirme ve iyileştirme kültürü içinde yönetilen etik değerler ve toplumsal sorumluklar çerçevesinde çalışan insanların mutluluğunu ve dayanışmasını esas alan bir anlayışla çalışırız.. Halkın yanında yer alan;iyi ve kötü günlerinde dertlerine ortak olan azim ve kararlılığı içindeyiz.
Okulumuz
OTOBÜS DOLMUŞ YAYA