Fatih TUĞRA - Müdür Yardımcısı

Merhaba, Sevgili Nazmiye-Ömer SÖZER Ortaokulu ailesi,

1982 Kahramanmaraş doğumluyum. 12 Şubat İlkokulu ve KAhramanmaraş Ortaokulunda Temel Eğitimimi tamamladım. Ardından Kahramanmaraş Anadolu Mesleki ve Teknik Lisesi Bilgisayar Bölümünü başarı ile tamamladım.2001 yılında İZMİR Ege Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bölümü’nü kazandım, 2006 yılında mezun oldum. 2007 yılında Sakarya / Kocaali ilçesi Anadolu Kalkınma Vakfı ilköğretim okulunda göreve başladım. 2008 yılı Şırnak/Uludere ilçesi Şenoba Beldesinde Şehitler İlköğretim okuluna atanarak doğu görevimi tamamladım. Şırnak Şenoba Mevlama İlköğretim okulunda müdürlük görevinde bulundum.2010 Yılı Sakarya/Sapanca İlçesi Muazzez-Sabri Gündoğar İlköğretimda görevime başladım, ardından 2013 yılında Nazmiye Ömer Sözer Ortaokulu, 2017 yılında Kemalettin Samipaşa Ortaokulunda öğretmenlik ve müdür yardımcılığı, müdürlük görevlerinde bulundum. Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğündee Arge Sorumlusu, Mebbis Yöneticisi, DYS Uzmanı, Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenliği, Eğitici Bilgisayar Formatör Öğretmeni ünvanlarında çalıştım.2022 HAziran ayı itibariyle de söz konusu kurumda müdür yardımcılığı görevimi yerine getirmekteyim.

Ulu Önderin, izinde vatanını bayrağını seven, saygın bir gençlik yetiştirmek için tüm çabamızı göstereceğiz. Bizler birer eğitim neferi olarak, akademik başarıyı göz önünde tutarak milli bilinci gelişmiş, ahlaki değerlerimizi benimsemiş, temiz bir toplum yetiştirmeyi, önce okulumuz öğrencilerinden başlayarak, görev edindik. Elimizdeki bu kıymetli nesil için okulumuzdaki tüm personeller olarak canla başla çalışmaktayız, çalışacağız.